maanantai 28. heinäkuuta 2008

Seed beads eli kotoisammin siemenhelmet

Päädyin aloittamaan uuden blogin tuon vanhan tilalle, kun jotenkin tämä helmeilyn luonne on muuttunut, siis minulla ei teillä :) .
Haluan tämän uuden blogini kautta tuoda paremmin esille ja ihmisten tietoisuuteen microhelmet eli 15/
o kokoiset siemenhelmet, delicat... aah delicat nuo ihanat tasakokoiset pienet ihanuudet :), siemenhelmet eli minulle ne ovat 11/o ja 10/o kokoiset siemenhelmet, vaikkakin niitäkin löytyy vielä 9/o , 8/o ja 6/o kokoisina. Palaan myöhemmin näihin kokoihin, nythän sinä olet siellä aivan ymmälläsi, että mitä nuo merkinnät oikein tarkoittavat.
Tulen myös esittelemään tekemiäni koruja ja jo nyt saat niistä esimakua, tuossa bannerikuvassa olevan helmihelmen muodossa.
En varsinaisesti myy tekemiäni koruja, siemenhelmikoruihin kuluu aikaa paljon ja kaikki korut ovat minun 'lapsiani', mutta jos kauniisti pyydät voin jostain korusta luopua ;). Siemenhelmet ovat materiaalina suhteellisen huokeita, mutta korun valmistukseen menevä aika tekee koruista hintavia.
USA:ssa ja esim Ranskassa tehdään upeita koruja ja jopa koriste-esineitä siemenhelmistä, jotenkin toivoisin samanlaista arvostusta tänne Suomeenkin siemenhelmille, joskus se pienikin voi olla kaunista ja arvokasta :)

Ei kommentteja: