tiistai 29. heinäkuuta 2008

No miltä ne siemenhelmet sitten näyttävät?

Täällä minä kirjoitan näppis sauhuten siemenhelmistä ja niiden ihanuudesta, mutta en esittele sinulle ollenkaan niitä ;)
Seuraavassa kuvassa on vasemmalla microhelmiä eli 15/o kokoisia helmiä, keskellä 11/o kokoisia helmiä ja oikealla delicat. Tulitikku on antamassa mittakaavaa.Millä sitten työskennellään siemenhelmien kanssa? Neulalla ja langalla. Langat ovat erityisiä helmityölankoja, erittäin kestäviä.
Neulat ovat 'hieman ehkä' ohuempia kuin tavalliset ompeluneulat.
Seuraavassa kuvassa näet vasemmalla helmityöneulan ja oikealla normaalin ompeluneulan ja taas tuo tulitikku mittakaavana :DHelmityöneulat ovat hyvin joustavia ja tuollainen neula saattaa olla aivan s-kirjaimen muotoinen, kun sillä on vähän aikaa työskennelty.

4 kommenttia:

KoukkuHelmi kirjoitti...

No, kyllä minä jo ehdin huokaista, että jätitkö sinä helmeilyn kokonaan... ;-) Mutta täältä saa siis ilmeisesti seurata jatkoa?

Mikael kirjoitti...

Hih! Pelästyin jo, mutta onneksi blogiurasi jatkuu. Mielenkiinnolla jään seuraamaan sun uraa pikkuruisten kaunottarien parissa.

Terveisin Katri (miehen nimellä, kun sulle piti olla tili ja mulla ei ole omaa...)

Tiina kirjoitti...

Johan tässä ehti jo säikähtää, onneksi oli kuitenkin väärä hälytys, etkä sentään hyljännyt! Jään odottelemaan innolla uusia postauksia :)

Piki kirjoitti...

On näemmä pelästyneet muutkin, että lopetat. Onneksi et..