torstai 31. heinäkuuta 2008

Järjestystä...

.. helmille :)
Tänään posti kantoi kaksikin pakettia postilaatikkoon ja molemmat olivat kyllä oikein odotettuja ja mieluisia. Toisessa paketissa oli pikkuruisia ja hieman isompia rasioita ja toisessa kapusseja.


Kapussit ostin ebaysta ja toimitus oli kyllä huippunopea, tavarat oli postitettu tiistaina ja tänään siis saapuivat ja katsokaa mitä kaunokaisia :)Kapussit ovat muovia mikä toisaalta on ihan hyvä, koska helmistä tehty kehys tuo painoa jonkin verran.

Sitten siihen järjestykseen ;) Tuo helmilaatikko on jo pidempään pursuillut ja on raivostuttavaa etsiä minigrip pussien joukosta jotain tiettyä väriä siemenhelmiä. SatuMarja oli tilannut itselleen ihania säilytysrasioita ja ajatus jäi kytemään tuollaisista rasioista, mutta pihi nitku kun olen, niin en mitenkään malttanut tilata tuollaisia salkkuja, vaan tilasinkin vain noita pikku rasioita Stitch 'n' Craft- nimisestä liikkeestä Englannista. Tilauksen laitoin maanantaina ja tänään olivat rasiat hyppysissäni ja katsokaa muodonmuutosta helmilaatikossa.

ennen
jälkeen

Pienemmät rasiat menivät kaikki, isompia rasioita jäi vielä muutama. Taidan vielä joutua tilaamaan näitä rasioita lisää, sen verran nopeaa ja hyvää palvelua kaupassa on ja näitä kyllä tarvitaan lisää ;) Varsinkin noita pienempiä, muutamia pusseja jäi vielä toiseen laatikkoon odottelemaan rasiaan pääsyä. Kyllä isompiakin tarvitaan, jos nimittäin puran helmivyyhdit myös rasioihin, nyt jätin ne vielä purkamatta.
Tilasin minä samaisesta kaupasta samalla myös K.O. lankaakin pari rullaa, mutta se nyt vain on lankaa ;)

2 kommenttia:

Satu-Marja kirjoitti...

Hei Raija!
Ensiksikin oodi siemenhelmille ja ihanalle uudelle blogillesi! Meillä osui muuttokin melkein yksiin :o)

Kaikkea kivaa oli tässä postauksessa.
Upeita kapusseja. Maltan tuskin odottaa mitä kaunista niistä loihditkaan! Ja järjestyksellä on sijansa, joten rasiat ovat taatusti hyödyllisiä.
Tästä on kiva jatkaa...

Hopeful kirjoitti...

Ihailtavasti olet saanut kyllä kaikki helmet järjestettyä :D minulla olisi siemenhelmet matonkoristeena (mitä osa onkin)