torstai 14. tammikuuta 2010

Siiliperhe

Nyt näitä siililapasia on suorastaan jo perhe :)

Eilisen ja edellisen päivän aikana valmistuivat vanhimman ja keskimmäisen tytön siililapaset. Nuo ruskeat ovat vanhimman ja kullanväriset keskimmäisen. Aiemmin tulikin jo nuorimmaisen siilit esiteltyä.
Tytöt ovat aivan haltioissaan ja kaverit koulussa ovat kovasti ihailleet lapasia. Vanhimman tytön lapaset siis ehtivät jo käymään koulussakin, ennen kuin kuvaan asti ehtivät.


Seuraavaksi taidan ottaa puikoille sukat ja ihan itselle. Löysin Ullasta kärjestä aloitettavat sukat. Vaikka sukkia on tullut tehtyä aika monet tähän mennessä, en ole kärjestä sukkia vielä koskaan aloittanut, no kerta se on sitten ensimmäinen tässäkin asiassa :) Toisaalta nämäkin sukat olisivat aikas hienot.

post signature

3 kommenttia:

Peikkonen kirjoitti...

Ihanoita! Tekisin heti itelleni tollaset, jos ei helmet polttelis niin kovasti... Kiva nähdä sun juttuja taas, tee ja esittele ihan niinkuin susta tuntuu :)

KoukkuHelmi kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa!

Siililapasia on näköjään tehtailtu urakalla. Minä en näihin vielä ole innostunut.

Koruilu on ollut vähän jäissä - niinpä en ole tullut korublogeja enää seuranneeksi niin tiiviisti. Sinutkin olen luokitellut korublogeihin - mikä ei näköjään enää pidä yksinomaan paikkaansa... En näköjään ole ainut korubloggailija, jonka neulominen on vienyt mennessään ;-) Taitaa meitä olla useampikin...

Mags kirjoitti...

Nämä siililapaset on aivan ihania!!
Oon niin hidas neulomaan, että ehkä ensi jouluksi kummitytöille voisin ajatella ;-D

Millaisilla silmukkamäärillä teit lapsille?