maanantai 11. tammikuuta 2010

Päätökset on tehty kierrettäviksi...

... eikö??

Päätin jo kerran heittää bloginpitämisen romukoppaan, mutta tauko on tehnyt hyvää.
Helmet eivät kyllä edelleenkään juttele, mököttävät vain hiljaisina laatikoissaan. Tasan yhden korun olen tehnyt, vanhimman tytön opettajalle helmienkelin, hän kun keräilee enkeleitä ja tämä olikin ainoa laatuaan hänellä. Kuvaa korusta ei ole, mutta kaikkihan sen pienen koruenkelin tietävät :)

Muuten käsityörintamalla on ollut puikkojen kilinää. Tuossa joulunpyhinä valmistui hihatin joka pyörii tällähetkellä pesukoneessa joten siitä ei kuvaa tule. Hihattimen jälkeen puikoille löysivät tiensä ranteenlämmittimet. Sain joulupukinpaketista kauniit kashmirvillaiset sormikkaat ja niiden päälle nuo ranteelämmittimet sopivat kauniisti. Lankana novita bambino, malli löytyy tuolta.


Seuraavaksi tekaisin välipalaksi Lovikkalapaset keskimmäiselle tytölle, lankana Novita Nalle ja Novita Stone. Ohje löytyy tuolta


Nämät seuraavat olivat niin hauskannäköiset, että tällaiset pitää tehdä joka tytölle. Siililapaset joiden ohje löytyy tuolta, lankana Red Heart LasVegas ja Novita Nalle, kuvassa nuorimmaisen lapaset, seuraavat ovat puikoilla.


Ai niin Jantta on tehnyt siilejä enemmänkin :)
Olen kuluttanut paljon aikaani niin Knittyn sivuilla, kuin Ullan ja Novitankin sivuilla ja monia malleja on tullut nostettua suosikkien puolelle.

post signature

4 kommenttia:

AnneKa kirjoitti...

Kauniita käsitöitä! Siilit on erityisen suloiset.

Piia kirjoitti...

Ihanat siilit, ja todella hurmaavat ranteenlämmittimet!

Mona kirjoitti...

Raija is päk !!!
Ihanaa kuulla tästäkin blogista...
Sulla on hyvät kädenlahjat kun pysyy lankakin kädessä :)
Oikein kaunista !

Helmilanka kirjoitti...

Kiitos Anneka, Piia ja Mona :)
Mona mut on varmaan vauvana rokotettu kalmettirokotuksen sijaan virkkukoukulla ja neulepuikoilla :P