keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Hmmm...

... kyllä joskus kannattaisi kuunnella itseään. Meillä oli viime viikonloppuna Länsi-Suomen helmihöperöiden tapaaminen Sastamalassa, siellä oli sitten mahdollisuus Jane Myrskyn studiolla koettaa lamppuhelmien tekoa. No kyllähän minä yritin itselleni tolkuttaa, ettei se nyt kannata niitä mennä tekemään. Tuntien itseni, sitten niitä pitäisi päästä tekemään lisää, lisää ja lisää ja vielä lisää, juu anna pikkusormi pirulle niin se vie koko käden.
Ja kyllähän siinä nytkin taas niin kävi. Homma oli kyllä niin uskomattoman kivaa ja kun niistä helmistä tuli jopa vielä jotenkuten pyöreitä, olen myyty!! Niin että kiitos vaan Jane yllytyksestä ;).
Nyt sitten "muutama" kuva niistä minun tekemistäni helmistä :) Helmet saapuivat tänään Janelta, kyllä jo meinasi hermo mennäkin, kun posti ilmiselvästi teki minulle kiusaa ja oli myöhässä :/


Jätimme helmet Janen studiolle uuniin jäähtymään ja jatkoimme päivää ja iltaa hyvällä ruualla ja leppoisalla keskustelulla kauniissa järvimaisemassa. Ihailimme myös Janen tekemiä lamppuhelmiä ja kyllä ne kauniita olivatkin *huokaus* Hauskaa oli ja oli niin kiva nähdä helmihöperöitä naamatusten.

3 kommenttia:

Peikkonen kirjoitti...

Kyllä tulikin tasaisia niistä! Mä olen päättänyt, ettei ole varaa lamppuhelmiä kokeilla :D Onneksi näyttää niin vaikealta, ettei liian pahasti himota. Ketjuille annoin pikkusormen ja nyt on pakko oppia sahaamaan lenkkejä...

Helmihöperöiden tapaaminen on kyllä ihanaa!

Patina kirjoitti...

Kauniita ja sopusuhtaisia ovatkin... hienoa!

maria kirjoitti...

Näistä tuli tosi kauniita! Heh, sama juttu, taisi itseänikin "lamppuhelmikärpänen" puraista.. :D
Pakko saada kokeilla joskus uusiksi. Niin, ja oli tosi kiva tavata! :)

Vielä en ehtinyt esitellä tekemiäni tekeleitä blogissani, mutta yritän tässä ensi viikon kuluessa saada laitettua..