perjantai 5. syyskuuta 2008

Suutarin lapsella ei...

Alempana nyt sitten vastaus siihen kysymykseen ;)

...ole kenkiä, niinhän se vanha sananlasku menee. No tässä tapauksessa koruntekijällä ei ole korvakoruja. En kovinkaan paljon ole tehnyt korvakoruja, koska en niitä paljon käytä. Mutta nyt sain ahaa-elämyksen ja tässäpä teille uunituoreet korvakorut ;)Materiaalina HelmiQ:n 7x11 fasettilasirondellit sävyltään kahvinruskeat, gold filled napit ja lanka, sekä sitten se ahaa-elämys eli nuo helmihatut ;), tällaisia ei olekaan joka tytöllä ;), arvatkaapas mitkä ne ovat?

Muoks: No ne helmihatut ovat cloisonne-helmestä sahatut puolikkaat, Omakorussa on ollut tuollaisia hieman litistettyjä cloisonneja myynnissä. Minulla on tuollaisia vielä pari punaista ja sitten on vielä pari liilaa, eli taidetaan nähdä muissakin koruissa näitä :)

***********************
I got a brilliant idea, these earrings have beadcaps made of cloisonné-beads. I just sawed that cloisonné in two parts and I got beautiful beadcaps. All metalparts are gold filled and beads are 7x11 mm beautiful coffeecolor glassbeads.

7 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Wow mitkä kaunottaret!

katri kirjoitti...

En kyllä osaa sanoa mitä nuo hatut on, mutta törkeen kauniit korvikset sulla nyt on. :)

Tiina kirjoitti...

Ihanat korvikst! Helmihatuista en tiedä mitä ovat :)

Peikonpoika kirjoitti...

Voi miten kauniit, jos ois reiät korvissa, ottaisin mallia <3

Raija kirjoitti...

Kiitos ystäväiset :)
Nuo ovat kyllä pikkasen upeat korvissa, vaikka itse sanonkin.
Peikko, sun pitää ostaa sellaset ruuvattavat klipsit, HelmiQ:lla muistaakaseni on sellasia.

Anonyymi kirjoitti...

Voi pojat miten mallikkaat korvakorut ! Nam!

sari kirjoitti...

Hyvä ettet enää pitänyt tätä hullua jännityksessä. En olisi keksinyt. Korjaa jos en tajua mutta oletko sahannut nämä? Sehän on tosi tarkkaa hommaa. Nätiltä näyttävät. Muhkeat ja komeat!