keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Mallinrakennusta

Koulussa alkoi mallinrakennuksen kurssi, omaan malliini valitsin olohuoneemme. Olohuone kaipaakin uutta sisustusta ja nyt sitten tulee testattua miten suunnittelemani sisustus sinne istuisi.
Huoneen kooksi meille annettiin 5m x 6m ja teemme sen 1:20, eli käytännössä huoneen koko mallissa tulee olemaan 25cm x 30cm. Seuraavassa hieman kuvia huonekaluista joita olen jo saanut tehtyä.

Olohuoneen tuleva pöytä, tuollainen pöytä löytyy tuolta varastoista ja olen sitä katsellut, että eihän se tarvitse kuin hieman sikliä ja uuden lakan pintaan. Pienoismallilla pituutta 6cm.

Tämän sohvan esikuvakin meiltä varastosta löytyy. Tähän ajattelin vielä lisätä tyynyjä. Mutta hyvä kun nyt sain tuon pikkuruisen sohvan tehtyä, sohvalla pituutta 9,5cm.

Tottahan nyt huoneessa on myös ovi, meillä on itseasiassa kaksikin, mutta toisen oven saatoin jättää pois koska malli jää avoimeksi oven seinältä. Oven olen tehnyt liimaamalla millistä balsaviilua, jolloin olen saanut peilioven muodostumaan.


Tässä onkin ovi sitten jo saanut maalia pintaan.
Lisäksi pitäisi vielä rakentaa senkki ja peilipiironki sekä pari nojatuolia, tv-taso, ikkunat taulut seinälle, ryijy ja pari ryijymattoa lattialle... niin ja pitäisi seinäpäälyste miettiä ja varmaan lattiakin olisi kiva juttu.

Ei kommentteja: