maanantai 9. maaliskuuta 2009

Pitkä kaulakoru

Olin eilen erään pienen tytön syntymäpäivillä, tyttö on keskimmäisen tyttären kerhokaveri ja yllätys, yllätys näille kutsuille myös äidit saivat osallistua. Kylläpä viisi äitiä saikin parituntisen kulumaan nopeasti, kahvipöydän keskusteluaiheina olivat oksennustaudit ym. mutta kahvi ja herkut laskivat kummasti.
Eräällä äidillä oli kaunis mustista fasetoiduista helmistä tehty pitkä kaulakoru, se olivatko helmet lasia vai muovia jäi arvoitukseksi, en sitten kehdannut lähteä hänen koruaan hipelöimään ;). Meitä helmeilijöitä kun kuvitellaan jo varmaan muutenkin omituisiksi, kun tuijotamme naisihmisten rintavarustuksia, vaikkakin katsomme naisten kaulassa olevia koruja.
Kun pääsin kotiin, helmilaatikot auki ja granaatin sävyiset fasetoidut ja pyöreät lasihelmet esiin ja vielä onnistuin löytämään rasiallisen granaatin sävyisiä siemenhelmiäkin.
Syntyi seuraava koru, korussa ei ole lukkoa, vaan koru on niin pitkä, että se menee kaulan ympäri kahdesti. Isoimmat fasettihelmet ovat 12mm pienimmät 4mm ja pyöreät ovat 6mm.
********************

Long necklace made of Czech fire-polished beads, Czech round beads and seed beads. There is no clasp in necklace, jewelry goes twice around the neck.

7 kommenttia:

squash kirjoitti...

This must be very nice to wear!

Piia kirjoitti...

:D ui, kerrassaan ihana =) varmasti katseenkerääjä, hyvässä ja pahassakin ;)

Tiina kirjoitti...

Kaunis ja upean sävyinen koru!

sari kirjoitti...

Tätä tulee taatusti pidettyä!

Raunin Helmikorut kirjoitti...

kerrassaan kaunis koru :)

Mua alkoi naurattamaan, kun kerroit toisten korujen katselemisesta, sillä itse harrastan samaa. Eräskin tuttu nainen kysyi, mitä sä oiken katot. No, sun korua, kun on niin nätti vastasin :D

anna kirjoitti...

ihana <3

sari kirjoitti...

Kovasti on mieleen tämä uusin blogipohja!