perjantai 2. tammikuuta 2009

Leikkimielistä kisaa..

... Kuka on tehnyt tämän korun-kisaa, Helmetti-foorumilla. Otin itsekin osaa ko. kisaan ja hetihän minä paljastuin, onko minun tyylini niin helppo arvata ?
Kyseessä on siis korvakorut, joihin löysin mallin Mireyan-blogista Ranskan maalta.

Materiaalina on särmikkäät lasihelmet ja 11/o siemenhelmet ja 8/o siemenhelmet ja 6mm jotkut jaspikset, sekalaisesta kivihelmipussukasta.
Nyt sitten vain mietintämyssyä päähän ja miettimään millä Nunnulia palkitsen, hän siis korvakkeet tunnisti minun käsienituotteeksi.

Toinen koru on kaulakoru jolla haluan ilahduttaa Jennaa, SHY-operaatiossa minun ystävääni, jolle siis paketteja laitoin menemään. Samainen koru on myös minun kisakoruni Primates-foorumin tämän kuukauden teemassa, jonka aiheena on ILO.


Materiaalina korussa on viininpunaiset metallikiiltoiset triangelihelmet, makeanvedenhelmet, ja balinhopea. Perus daisychainia, hieman erilaisilla helmillä vain. Omasta mielestäni kaunis.
Klikkaamalla kuvaa, saat suuremman näkymän.

7 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Sinulla on voimakas, kaunis ja persoonallinen tyyli, hyvässä ja pahassa (siis noin niinkuin kilpailumielessä ;))

Helmiliina kirjoitti...

Oi.. upeita.. näillä on hyvää aloittaa uusi vuosi.. Toivon onnea ja menestystä.. :)

Tiina kirjoitti...

Korvikset ovat kauniit! Kaulakoru on romanttisen upea ilmestys, värit ovat niin ihanat <3

Anonyymi kirjoitti...

Korvakorut on ihanat - ihan niinkuin kaulakorukin. Daisychain on monipuolinen malli ja oikeita mausteita lisäämällä lopputulos on kyllä herkullinen!

sari kirjoitti...

Korvikset ovat ihanan muhkeat ja välkehtivät! Kaulakorussa sointuvat värit ja materiaalit. Todella kiva!

nekka kirjoitti...

KIITOS KIITOS KIITOS Raija siitä ihanasta helmihelmestä !!!!
Tultiin yhdessä mun pojan (7-v.) kanssa katsomaan sun blogia, kun hänkin halusi nähdä lisää näitä ihania siemenhelmi juttuja.
Nuo tämän postauksen korvikset nähtyään, hän kysyi, esittääkö ne tissejä...
:D
Tuo kaulakoru on kyllä taas ihan huippu !!!
...muuten, kun tihrustelin sitä ihanaa helmihelmeä samalla miettien sun hyviä hermojas ja taitoa tehdä jotain niin kaunista, niin tajusin että ne mun lähettämät siemenhelmet taitaa olla ihan käyttökelvottomia...:(
...ei ne ainakaan ole noin tasalaatuisia kuin mitä olit helmessä käyttänyt, mutta kuten sanottua, mä en ymmärrä siemenhelmistä mitään...paitsi sen kauneuden mitä syntyy kun ammattilaiset on asialla !! :)
Kiitos vielä siitä helmestä, loihdin sen kunniapaikalle johonkin itselleni tulevaan koruun !

Raija kirjoitti...

Kiitos kaverit :)
Nekka osuvasti poikasi on kuvaillut ;D
Älä ole murheellinen, näissä helmihelmissä käytän delicoita ja microhelmiä jotka ovat tosiaan tasakokoisia verrattuna muihin siemenhelmiin. Kyllä niistä sinunkin lähettämistä aikaan saa vaikka mitä.