keskiviikko 5. marraskuuta 2008

SHY


Eli Salainen Helmi Ystävä, helmetti-foorumilla polkaistiin jälleen kerran käyntiin tämä. Tälläkertaa onnistuin osallistumaan, edellisellä kerralla meillä oli juuri muutto menossa, enkä siihen hässäkkään sitten uskaltanut enää SHY:ta ottaa, olisihan se ollut harmi jos olisin unohtanut muistaa SHY:ta kirjeellä.
Tänään postilaatikossa olikin minun SHY:ni lähettämä paketti, kuva ei tee paketille oikeutta. Minun SHY:ni kokoaa paketin aina jonkin teeman mukaan, kiva idea muuten, ja tämänkertainen paketti on koottu Halloweenina, eli värit ovat mustaa ja harmaata ja pisteenä iin päälle ovat nuo haamun malliset MV-helmet :). Lisäksi paketissa oli SHY:n kirjoittama kirje, jossa jo varoiteltiin seuraavasta paketista. Tämä on mukavaa, tuoda pienillä asioilla iloa toiselle, jo e-kortti piristää kummasti päivää.

****************

We have a Secret Bead Friend mission going in Helmetti-forum. Here is what I found today from my mailbox.

1 kommentti:

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Äh, taas tämä SHY meni multa ohi:( Se, kun on töissä, haittaa vapaa-aikaa ja harrastuksia suunnattomasti. Vaikka tässä nyt näin kävikin, niin totta on se, että tämä Les perles de Philomene ohjeella tehty riipus on nätti.
Mulla vielä se helmihelmi odottaa tekijäänsä...