maanantai 11. elokuuta 2008

Ostoksia

Olen huomannut, että helmiostokseni suuntautuvat periaatteessa kolmeen paikkaan. Suomessa ehdoton ykkönen on Helmitaulu, Maikilla on mahtavat valikoimat delicoita, sekä siemenhelmiä.

Sitten jos pitää saada helmihelmiin kaikkia helmiä siis delicoita, 11/o siemenhelmiä ja 15/o siemenhelmiä lennähtää tilaus Robin's Beadsiin, siis jos Maikilta ei löydy kaikkia samansävyisinä. Robin's Beads pitää sisällään mahtavat valikoimat delicoita ja siemenhelmiä, kuutiohelmiä sekä triangelihelmiä ja yllätys, yllätys Lucite-kukkia. Hinnat eivät ehkä kilpaile jenkkiliikkeiden kanssa mutta alhaiset toimituskulut ja nopeus hakkaavat jenkkikaupat mennentullen.

Tuonne toiseen englantilaiseen kauppaan (Stitch'n'craft) laitoin tilauksen tiistai-iltana viimeviikolla, tilausvahvistuksessa on kellon aika 21.15 ja paketti kolahti postilaatikkoon perjantaina. Paketissa oli jälleen noita pikkurasioita sekä kolme putkiloa ihanan liiloja siemenhelmiä kahta kokoa, sekä delicoita.

Sitten onkin tämä Robin's Beads, laitoin tilauksen viimeviikolla torstaina ja perjantaina ilalla myöhään tuli lähetysilmoitus ja tänään olikin paketti lootassa ja paketin sisältö näytti tältä.Kuutiohelmiä, triangelihelmiä, 11/o siemenhelmiä, ja delicoita ja kaikki tuollaisissa fliptop rasioissa.


Ja sitten niitä Lucite-kukkia, oih ja voih kun nättejä ;)

Huomenna kolisee loota taas, Maikilta tulee lähetys, pieni ostoskrapula ehkäpä ;)

1 kommentti:

Satu-Marja kirjoitti...

Vaikka siemarit ja delicat on silmäteriäni, tarvii todeta että nyt alkoi kovasti himotuttamaan nuo Lucite kukkaset. Ovat siis aivan ylisuloisia!